Fair-trade. Duurzaam. Grondstoffen.

WAARDEBEHOUD EN LEVENSDUUR


Binnen & buiten schilderwerk

Regen, zon, wind, sneeuw, koud en dan weer warm weer; de buitenkant van uw woning heeft een hoop te verduren. Buitenschilderwerk beschermt uw woning tegen verschillende weersinvloeden. Een aantal signalen dat het buitenschilderwerk vernieuwd moet worden zijn; het verpoederen van de verf, beschadigingen, verkleuren en kleine blaasjes en/of scheurtjes. De beste periode om uw huis te schilderen op de agenda te zetten, is tussen april en oktober. Gemiddeld genomen is de buitenkant van uw huis elke 6 tot 7 jaar toe aan een schilderbeurt. Goed buiten schilderwerk zorgt voor bescherming, mooie afwerking en een langere levensduur van hout. 

Binnen schilderwerk van uw woning kunnen voortkomen uit verschillende signalen. Renovlies behang dat is aangebracht, of nieuw stuc-pleister werk wilt u in een kleur naar wens. De recent opgeleverde nieuwbouwwoningen hebben dikwijls grove, kale betonnen muren die u strak en naar eigen wens geschilderd wil hebben. Bent u nét gaan wonen in een recent opgeleverd nieuwbouwwoning? Gefeliciteerd! Zorg er wél voor dat de trappen van uw woning binnen 3 jaar worden voorzien van schilderwerk; dit zorgt voor bescherming én langere levensduur van de trap. In elk huis wonen mensen met andere gewoontes, gewoontes die van invloed zijn op wanneer u het beste de binnenkant van uw huis kunt schilderen. Ventilatie, binnenshuis roken of bijvoorbeeld een open keuken kunnen ervoor zorgen dat de verf verandert van kleur of niet meer geheel dekkend is.

NB. Correa Schilderwerken herstelt óók water- en brand schades. Neem contact op met uw verzekering en vraag naar de mogelijkheden.


Houtrot reparatie 

Correa schilderwerken is gespecialiseerd in houtrot-reparatie. In overleg met u kunnen wij met onze ervaring er voor zorgen dat alle soorten houtrot behandeld kan worden. Hiervoor gebruiken wij kwaliteitsproducten. 


Kleuradvies

Kleuren kunnen de omgeving volledig bepalen. Door onze ervaring en werkwijze kunnen wij u een aangename leefomgeving garanderen. 

Wilt u zeker weten dat u de juiste keuze maakt? 

Bij Correa Schilderwerken geven wij u de beste kleuradviezen.

 


Renovlies of fotobehang

Renovlies behang wordt ook wel glasvliesbehang genoemd.

Populair in de afwerking van nieuwbouwhuizen; het levert strakke en gladde wanden op.

Het voordeel van Renovlies is dat het niet krimpt en naadloos aangebracht kan worden. Heeft u scheuren in de wanden dan kunt u dat met Renovlies behang voorkomen. 

 Aan het aanbrengen van fotobehang kleven nogal wat bezwaren. De overlap moet tot in het kleinste detail worden aangebracht. Correa Schilderwerken is specialist op het gebied van aanbrengen van fotobehang. Dit behang zorgt voor een persoonlijke, exclusieve sfeer in bijvoorbeeld woon-werk-slaap of kinderkamer.