Binnen- en buiten schilderwerk

Buiten schilderwerk is van belang dat het goed onderhouden wordt. In een slechtere staat kunt u scheuren in de verf krijgen waardoor er houtrot ontstaat. Wij zijn gespecialiseerd in het verzorgen van het onderhoud van de buitenkant van uw woning of gebouw. Wij werken met de beste producten zodat wij garantie kunnen geven op ons vakwerk.

 

Binnen schilderwerk is van belang voor een aangename leefomgeving. Het is belangrijk dat u alle ruimtes met kwaliteit laat behandelen. Dat voorkomt scheuren in de muren en eventuele houtrot aan de binnenkant van uw woning of gebouw. Correa schilderwerken herstelt ook water- en brandschades. 

Houtrot reparatie 

Correa schilderwerken is gespecialiseerd in houtrot-reparatie. In overleg met u kunnen wij met onze ervaring er voor zorgen dat alle soorten houtrot behandeld kan worden. Hiervoor gebruiken wij kwaliteitsproducten. 

Kleuradvies

Kleuren kunnen de omgeving volledig bepalen. Door onze ervaring en werkwijze kunnen wij u een aangename leefomgeving garanderen. 

Wilt u zeker weten dat u de juiste keuze maakt? 

Bij Correa schilderwerken geven wij u de beste kleuradviezen. 

Renovlies behang

Renovlies Behang ook wel glasvlies behang genoemd.

Populair in de nieuwbouwhuizen. Het levert strakke en gladde wanden op.

Het voordeel van Renovlies is dat het niet krimpt en naadloos aangebracht kan worden. Heeft u scheuren in de wanden dan kunt u dat met Renovlies behang voorkomen.

Heeft u advies nodig of eventuele vragen? Neem dan contact met ons op!