Eenduidige manier. Vrijblijvende offerte. Geen verrassingen.

DUURZAAM EN MILIEUVRIENDELIJK


Bij Correa Schilderwerken werken we met een eenduidige manier van werken. U weet waar u aan toe bent en komt niet voor verrassingen te staan.

 

Onze werkwijze bestaat uit de volgende stappen:

  1. Contact. U neemt contact met ons op voor het maken van een vrijblijvende persoonlijke offerte. We vragen daarbij een aantal gegevens zoals;  het type woning, de oppervlakte, eventueel foto's en andere wensen.
  2. Opmaak offerte.  Aan de hand van het contact dat is geweest met u maken wij een berekening van de kosten van de besproken schilderwerkzaamheden. Deze vrijblijvende offerte ontvangt u zo snel mogelijk per mail indien gewenst per post. Deze persoonlijke offerte is 14 dagen geldig. 
  3. Aanvang schilderwerkzaamheden. Nadat u een opdrachtbevestiging heeft gegeven plannen wij samen met u de werkzaamheden in. Hierdoor weet u waar u aan toe bent en hoelang de werkzaamheden zullen duren.
  4. Oplevering schilderwerkzaamheden. Wanneer de klus is afgerond zorgen wij ervoor dat de plek waar schilderwerkzaamheden zijn verricht vlekkeloos wordt opgeleverd. Wij zijn tevreden wanneer u dat óók bent!